Новинки

Разказват скандала с принц Андрю в сериал

Скандалът с принц Андрю ще бъде разказан в сериал с името „Принц Андрю: Прокуден“.

Лентата ще разказва за един от най-големите съвременни скандали в монархията. Обръща се внимание и на връзките на Андрю с Епстийн и Максуел, както и на обвиненията в сексуално посегателство и тормоз.

Поредицата ще разкрие бурната история за това как принцът, любимият син на кралица Елизабет II, е успял да заличи всички добри мнения за себе си и да опозори кралското семейство.

„Принц Андрю си мислеше, че е повече от кралска особа. Той си мислеше, че е знаменитост“, казва журналистът Хелен Кируан-Тейлър в трейлъра към предстоящата лента. Именно този статут на известна личност го води в обкръжението на Епстийн през 1999 година.

В описанието пише още, че чрез интервюта с вътрешни хора от двореца, журналисти, членове на социалния му кръг и юридическия екип, който вади наяве обвиненията, документалният филм ще покаже привилегиите, ревността и алчността, които са тласнали принца към сексскандалите.

Случаят с принц Андрю се заплете още повече, когато Вирджиния Джуфре го обвини в изнасилване. По думите й, тя е станала жертва на секс трафика на Епстийн и Максуел, след което била принудена да прави секс с Андрю преди повече от две десетилетия. Тогава Джуфре няма дори 18 години.

През 2019 година принцът заяви пред BBC, че няма спомени да се е срещал с дамата. Елизабет II, обаче реши да му отнеме всички военни титли и кралски задължения.

Филмът е с продуцент и режисьор Джейми Крауфорд, а актьорският състав ще включва Сам Снайдерман, Ема Купър и други.

Премиерата е на 5 октомври по Peacock.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *