ЗвездиЛюбопитноНовинки

Робърт де Ниро: Не прибързвайте с крайните решения!

Ето какво мисли любимият ни актьор Робърт де Ниро по темата успешен брак и семейно разбирателство. 
„Не се втурвайте в брака прекалено рано.“ Да, защото ако е твърде рано, а вие не сте си изживели детството, все ще ви се струва, че пропускате нещо. Затова не бързайте. Поживейте си, порадвайте се на живота, пък после се хвърлете с главата надолу.
„Не прибързвайте с крайните решения.“ Нали знаете – три пъти мисли, един път режи. Че после няма как да се върнете назад…
„Не се заблуждавайте, че сключеният брак ви гарантира, че половинката ви ще бъде вечно до вас.“ Де Ниро обяснява, че бракът не е сключена сделка без връщане и никой не трябва да приема половинката си за даденост. Съгласни? Абсолютно. Затова и много от браковете се разпадат днес. Заради факта, че си мисли, че другият ни е длъжен, и заради социалните мрежи, които улесниха изключително много бързото запознанство и лесната изневяра. Изкушения дебнат на всеки клик разстояние. И като добавим към това нежеланието ни да поддържаме огъня във връзката, резултатът е повече от очакван и ясен.
„Не споделяйте с други хора личните си проблеми.“ На никой не му пука какво чувствате и преживявате. Повярвайте. Хората са лоши и когато знаят, че имате проблеми, тайничко ще злорадстват. Съберете мислите си, решете проблемите, но не ги раздухвайте наляво-надясно.
„Не позволявайте проблемите ви да убият романтиката.“ Винаги ще ги има. Днес ще са едни, утре – други. Не позволявайте да създават дискомфорт в двойката. Научете се да ги обсъждате и да търсите решение заедно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *