ЛюбопитноНовинки

С тези уникални мисловни мантри отслабването е като песен

Ако преди години се подлагахме на супер строги диети, за да влезем във форма, днес нещата могат да се получат много по-лесно – с помощта на силата на… мисълта.

Да, точно така. Според редица изследвания, мислите ни могат да влияят на нашето самочувствие и физическа форма. Но за какво и как трябва да мислим, за да се справим с предизвикателството, наречено добра форма? Как да настроим тялото си така, че да се радваме на положителни резултати?

Вярвате или не, вашите мисли могат да променят визията ви и то почти толкова добре, колкото и упражненията във фитнеса. Изследване на колежа по спортна медицина на САЩ показало, че редовните мисловни тренировки дават много добър краен резултат. В продължение на 15 минути всеки ден от седмицата, без уикендите, група хора са визуализирали своите тренировки и начина, по който искат да изглеждат. Оказало се, че мускулите им съвсем реално са се стягали и в тялото са настъпвали промени. Учените твърдят, че мисълта кара мозъка да предава сигнали до мускулите и те изпълняват зададените им упражнения.

Разбира се, това не е пълноценна физическа активност, но резултатите са повече от добри.

Експериментът иска да покаже, че за да постигнем добри резултати, вътре в нас трябва да царят ред и хармония.

Когато човек знае какво иска и как да го постигне, то желаното някак само идва при него.

Истината е, че успехът ни зависи 80 процента от психологията и само 20 процента – от механиката.

Начинът на мислене определя нашите действия и резултатите. В случая, с желанието да отслабнем – ако ние се фиксираме върху негативните фактори, пречим на себе си, забраняваме си да изглеждаме добре и да се чувстваме добре.

Любопитен факт: Когато мозъкът работи, тялото гори калории. Т.е. концентрацията е една от най-енергоизразходващите дейности.

Отслабването зависи не само от храната, която консумиране, и от движението, но и от определени мисловни модели, които карат мозъка и тялото да работят в синхрон в посока най-добрата наша версия.

Именно тези модели, тези почти чудодейни мантри ще сподели с нас в своя онлайн курс Ценка Местанска, сертифициран психолог, автор на книгата „Отключи енергийния си потенциал“.

С тяхна помощ вие ще можете да програмирате своите мисли така, че да влезете бързо в мечтаната форма.

Само през август този уникален онлайн мастърклас е на половин цена за всички прекрасни дами, които искат да променят своята визия и начин на живот!

Побързайте! За най-любознателните ще има специални изненади.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *