Сънищата, според дните, в които са ни се явили

Някои от тях ще се сбъднат, други са пророчески, трети нямат никакъв смисъл. И всичко това зависи от нощта, в която сме ги видяли.

В неделя срещу понеделник. Сънят в тази част от седмицата показва една доста повърхностна картина на психологическото ни състояние. Колкото повече конфликтни ситуации има в реалния ни живот, толкова по-сложни са виденията. Освен това те нямат пророчески характер, затова не трябва да им обръщате внимание. С други думи това са сънища, чрез които душата ни освобождава парата.

В понеделник срещу вторник. Това са доста ярки сънища с интересни сюжети. Показват какъв ни е творческият потенциал. Ако сънят е бил негативен, не е препоръчително да се захващате с нови проекти през седмицата. Нито да подписвате важни договори. Ако обаче е бил с приятен финал, позитивен, действайте бързо и решително. Обърнете внимание на сънищата, в които вие печелите нещо, побеждавате. Те са не само заредени със символизъм, но могат да бъдат приети и за пророчески. Ако се сбъднат, това ще се случи в близките 10 дни. Ако не се сбъднат за това време, значи никога няма да станат реалност.

Във вторник срещу сряда. Това са съновидения с противоречив характер и смисъл. Вероятно никога няма напълно да се сбъднат, възможно е да станат реалност само някои аспекти от видяното. Ярките, позитивни съница от тази нощ са знак за настъпването на нов етап в живота, изпълнен с преживявания.

В сряда срещу четвъртък. Опитайте се да не го забравите, той носи послания, свързани с кариерата ви. Често в минутите преди да се събудим, точно в сряда срещу четвъртък,  провидението ни праща отговорите на въпросите, които сани тормозили дни наред. Сънят може да ви подскаже как да излезете от финансово затруднение за кратък срок от време.

В четвъртък срещу петък. В тази част от седмицата сънищата са пророчески и обикновено са свързани с любовните ни дела. Интуицията ви е максимално силна, а сънищата показват какво ще се случи. Ако са положителни, действайте смело, напред. Ако са свързани със страхове и загуба, предупреждават за вероятна неприятност.

В петък срещу събота. Специалистите ги наричат „бонбони”, защото подслаждат живота ни. Ако попитате любимият човек какво е сънувал в петък срещу събота, можете да получите ценна информация за настроението и отношението му. Обикновено тези сънища ни носят успех, дори след по-продължителен труд и усърдие.

В събота срещу неделя. Сънищата в нощта срещу неделя могат да се сбъднат още същия ден. Ако са положителни – всичко ще стане така, както сте го видели, ако са отрицателни – забравете ги, нямат значение.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.