ЗвездиЛично

Съпругата на Уил Смит: Никога няма да го оставя

Тази есен съпругата на актьора Уил Смит направи изненадващо признание – че двамата от доста време не живеят заедно. Седем години, за да сме по-точни. Но нямат развод.

Това потресе феновете. Наскоро обаче тя смени мястото си на живеене и се премести много близо до Уил. Джейда признава в интервю за „Дейли мейл“, че е преосмислила отношенията им и гледа по нов начин на шамара, с който Уил предизвика невероятен шум на наградите „Оскар“.

„След него се случиха толкова много позитивни неща. След като години наред се опитвах да разбера дали съм на негова страна, след този шамар аз осъзнах, че никога няма да го оставя. Кой знае какво щеше да се случи, ако не беше този шамар?“

И така с днешна дата плановете на двойката не включват само грижата за трите им деца…

„С Уил имаме планове да напишем съвместна книга – „Не правете това у дома“. Просто ни се иска всеки да разкаже своята гледна точка. Той – мъжката, аз – женската…Мисля, че това ще бъде полезно за много хора“, казва Джейда Пинкет Смит.

Кой знае – може пък новата книга наистина да бъде полезна за семействата, които така и не успяват да се разминат с развода.

Уил и Джейда са женени от 26 години. Със сигурност има какво да споделят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *