Софи Маринова се изправя пред ново предизвикателство. Какво е то?

Софи Маринова не знае що е почивка. Изпълнителката, която излизаше на сцената със счупена ръка, сега е изправена пред ново предизвикателство.

Софито ще се качи на сцената – но на театралната. Тя е част от мюзикъла „Таборът се връща от небето“, който е в афиша на театър „Българан“.

Репетициите вече текат, като премиерният спектакъл е на 19 август от 21.00 ч. на сцената на Летния театър във Варна.

Либретото на „Таборът се връща от небето“ е на Любомир Пеевски и е една вълнуваща романтична история за невъзможната и изпепеляваща любов между конекрадеца Лайку и хубавицата Рада. Значимо място в спектакъла имат руско-циганските романси и танци.

 

Публиката ги обича, познава и припява „Нане цоха“, „Очи чорные“, „Все, что было“, „Андроверда“, „Две гитары“, „Циган спросил цыганку“ и други. Тази музика е вибрация и ритъм – необятна и необяснима като палавника вятър, развяващ косите, като огъня в кръвта. С образа за свободни и волни хора, обладавани от силни страсти, като любов и омраза, ромите влизат в произведения на световната класика, коментират от театър „Българан“.

От театъра канят Софи Маринова да се включи в представлението и тя веднага се съгласява, за да изпълни емблематични песни. Шоуменът Димитър Туджаров – Шкумбата има роля в мюзикъла, както и актьорът Краси Ранков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *