Новинки

Стартира  конкурс „Най-стилните абитуриенти“ 2020

Българският портал за мода Fashion.bg съвместно с модна къща Чарлино стартират конкурс „Най-стилните абитуриенти“ 2020. Идеята се зароди след разговор на Силвия Кабаиванова, собственик на Fashion.bg и дизайнерката Летиция. Всички момичета и момчета, които завършват училище тази година могат да се включат, като ни изпратят снимки от фотосесия или от своя абитуриентски бал. Тази година баловете ще са в края на юни, затова конкурсът ще се проведе през юни и юли и финалът е на 31 юли!!! Очакват ви модни награди от нас и от нашите партньори, но най-важното е да отпразнуваме и онлайн вашия бал и да споделим всички заедно емоциите от вашето завършване!

ВИЖ УЧАСТНИЦИТЕ И ГЛАСУВАЙ

Виж как да участваш:

1. Прочети Общите условия и Правилата за обработване и защита на личните данни на конкурса „Най-стилните абитуриенти“ 2020 на Fashion.bg и Чарлино.

2. Изпрати 1 или 2 снимки като съобщение в Messenger на фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/FashionBulgaria/ или на email office@fashion.bg

В съобщението добави име и фамилия, възраст, името на училището, в което завършваш, и населеното място, в което се намира то, както и текста:

„Потвърждавам, че прочетох и се съгласявам с Общите условия за участие в Конкурса на Fashion.bg „Най-стилните абитуриенти“ 2020 и с Правилата за обработване и защита на личните данни на Конкурса.“

Успех!

Датата, до която могат да се изпращат снимки за участие в Конкурса е 12 юли 2020. Победителите от първата фаза се обявяват на 20 юли. Това са 30 участници – 20 абитуриенти с най-много гласове от Facebook (10 момичета и 10 момчета) и 10 избрани от Организатора. Финалистите се обявяват на Фейсбук страницата на Fashion.bg и във www.fashion.bg и участват във финалната фаза на конкурса, в която гласовете се нулират и се гласува само за 30-те избрани участници.

Край на гласуването и обявяване на победителите – 31 юли 2020.

Победители в конкурса са 4 участници – двамата участници – момиче и момче, които имат най-много гласове след финалното гласуване и двама участници – момиче и момче, избрани от жури, подбрано от Организатора, измежду 30-те снимки, представени на финалната фаза.

Награди

Ще бъдат отличени:Най-стилна абитуриентка на публиката – снимката с най-много гласове във Facebook след финалното гласуване
Награда: Неонов дамски комплект с марка Чарлино и луксозна козметика с марка COYA

Най-стилна абитуриентка на журито – избрана от журито сред финалистките
Награда: Ваучер на стойност 100 лв. за пазаруване в електронния магазин на Fashion.bg

Най-стилен абитуриент на публиката – снимката с най-много гласове във Facebook след финалното гласуване
Награда: Класическа бяла риза от Буламас MTM Fashion

Най-стилен абитуриент на журито – избран от журито сред финалистите
Награда: Луксозна тениска от Wolfpride

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *