ЗвездиНовинки

Ще получи ли обвинение Алек Болдуин?

Много е възможно актьорът Алек Болдуин да получи криминални обвинения за инцидента, случил се на снимачната площадка на филма Rust.

Адвокатът Мари Кармак-Алтуис коментира, че тогава Болдуин е трябвало да държи пистолет, зареден с халосни патрони, но вместо това е държал истински. А резултатът е смъртта на операторката Халина Хътчинс и ранен режисьор – Джоел Соуза. Според очевидци, актьорът е дръпнал спусъка, въпреки че той твърди обратното.

Алек Болдуин

В момента се очакват окончателните заключения по случая, на базата на които прокуратурата ще реши дали да повдигне обвинения на един или четирима души, като всяко едно от тези обвинения може да включва обвинение в убийство…

В писмо до Борда на финансите на Ню Мексико, цитирано от Deadline, окръжната прокуратура казва, „Един от възможните обвиняеми е известният филмов актьор Алек Болдуин“, добавяйки, че случаят може да изисква до четири отделни съдебни процеса.

В понеделник адвокатът на Болдуин, Люк Никас, заяви пред People, че някои медии правят неверни заключения въз основа на писмото от прокуратурата.

„Изрично е казано, че все още се очаква писмото от шерифа и не са взети никакви решения за това кой, ако има такъв, може да бъде обвинен по този случай“, казва Никас.

„Безотговорно е да се съобщава друго. Офисът на прокуратурата трябва да получи възможност да разгледа този въпрос без неоснователни спекулации и намеци“, коментира още адвокатът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *