Книги

Ще прекарате ли една „Коледа в планината“?

Настанете се удобно под топлото одеяло и се насладете на приказна история за втория шанс в любовта.

Скарлет Бейли и семейството й винаги са празнували коледните празници в „Белите дъбове“. Собственик на стария хотел, ухаещ на шоколад и канела, е обичната й баба. Но сега той е заплашен от бързо изникващите модерни комплекси в курортното градче. И това може да е последната Коледа, която семейство Бейли ще прекара тук.

Скарлет е решена да направи и невъзможното, за да спаси хотела. Затова между традиционното печене на сладки и украсяването на елхата се среща със строителния предприемач Чарлс Брайънт. Между импулсивната Скарлет и сдържания Чарлс веднага прехвърчат искри, но двамата имат коренно различна представа за бъдещето на хотела.

Докато Скарлет се опитва да убеди Чарлс колко са важни уютната атмосфера и приветливото отношение към гостите, тя ще открие дълбоки рани от миналото, скрити под лустрото му на сериозен бизнесмен.

Ще се случи ли коледното чудо?

Джени Хейл е автор на летни и коледни романи. През 2017 г. Hallmark Channel (Hallmark Movies & Mysteries) адаптира книгата й Home for Christmas („У дома за Коледа“) в пълнометражен филм. В рейтинга на телевизионния канал за филмите, излъчвани през сезона, той се нарежда на почетното второ място.

През 2019 г. е екранизирана и книгата „Коледни пожелания и бисквитени целувки“, пожънала огромен успех сред българските почитателки на романтични четива. На топъл прием у нас се радват и останалите заглавия от авторката – „Винаги ще има Коледа“, „Всичко започна на Коледа“ и трите летни романа „Обичай ме заради мен” „Лятната къща“ и „Лято край Брега на светулките“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *