ЗвездиКиноНовинки

Стоян Дойчев от „Татковци“ чака близнаци

Стоян Дойчев, актьорът, който сега гледаме в новия сериал на Би Ти Ви, сподели в ефира на „Тази сутрин“, че е в очакване на близнаци.

„Надявам се всичко да е наред. Очакваме близнаци – момче и момиче.“,

сподели в студиото Стоян Дойчев.

Бебчетата се очаква да се родят през декември. А бъдещият татко в реалния живот признава, че не знае дали е готов за новата роля и се притеснява.

В „Татковци“ ще го видите в ролята на Радо. Героят му е претърпял един развод с твърде властната Дана, но вече има нова любов – Джени. Джени е фризьорка и ражда на Радо син.

Той споделя в ефира на телевизията, че сцената, в която трябва да поеме в ръцете си своя новороден син – 4-месечно бебе, била голямо предизвикателство.

Стоян завършва НАТФИЗ „Кр. Сарафов“ със специалност Куклен театър в класа на проф. Жени Пашова. Започва да работи във Варненския куклен театър , а след това и в Сливенския куклен театър. Поканен е да стане част от трупата на Столичен куклен театър и той приема. Публиката го познава от представления като „Аз, Сизиф“, „Момче и вятър“, „Маугли“, „Приказка за щастието“ и други.

Дебютът му в киното е в ролята на Асенчо в българския филм „Възвишение“ (2017). Носител е на наградата „Сивина“ за млад куклен актьор.

Снимки: Фейсбук, Би Ти Ви

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *