Любопитно

Странните правила на Met Gala, за които може би не знаете

Цял ден гледаме тоалети от тазгодишния червен килим на Мet Gala. Знаете ли обаче, че събитието има строги правила, с които всички звезди са длъжни да се съобразят?

Присъстващите няма право да носят телефони. Е, някои все пак успяват, заради което пък ние виждаме техните селфита. Телефоните са забранени, заради „безопасността на гостите и пълното удоволствие от събитието“, казва жената, отговорна за неговата организация – Ана Уинтур.

Без деца… Мда, лица под 18 години нямат право да присъстват. Но има изключения, непълнолетният трябва да е придружен от родители.

Всеки си има запазено място. И досега никой не се е оплакал от разпределението.

Забравете за цигарите. Met Gala се провежда в Музея на изкуствата и правилото за забрана на тютюнопушенето е на музея. Някои звезди, като Дакота Джонсън, са били хващани да пушат в… тоалетната.

В менюто няма магданоз и чесън. Магданозът, лукът и чесънът са основните представители в черния списък за менюто на гала вечерта. Според вътрешни лица, Уинтур не иска поканените знаменитости да се тревожат за лошия си дъх или постоянно да проверяват с език за наличието на магданоз, случайно заседнал между зъбите им.

Не можете да не отидете. Ако сте попаднали в списъка с гости трябва задължително да отидете, за да не ви се разсърди Ана. Макар че и тази година имаше звезди, които не се появиха – като Кейти Пери и Риана.

Непоканени? Няма начин някой да отиде непоканен, дори самият Доналд Тръмп. Макар че Ана е казала, че не би по поканила отново.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *