ЛюбопитноНовинки

Тези дни от юли са заредени с невероятна енергия

До края на юли ни очакват пет заредени със силна енергия дати. Това са най-благоприятните дни, в които енергийните потоци ще повлияят положително на зодиакалните знаци.

В тези дни ще бъде много по-лесно да премахнете енергийните блокажи, да формирате правилно и позитивно мислене, да привлечете късмета си.

18 юли

Този ден носи силата на положителната енергия. Две астрологични събития го превръщат в страхотния ден от месеца в енергиен план – преминаването на Венера през знака Рак и опозицията на Меркурий с Плутон. Транзитът на Венера в знака Рак е ден, в който можете спокойно да посветите цялото си свободно време на общуването, семейството, укрепването на връзката или на търсенето на нова любов.

Този ден е идеален за романтика и любовни признания. Време на прозрения и придобиване на вяра в себе си. Много от нас ще станат по-добри, ще осъзнаят силните си страни и ще намерят своята цел.

Опозицията на Меркурий и Плутон е много важно събитие, двете най-отдалечени планети ще образуват елегантна енергийна връзка. Това ще бъде най-добрият ден за съвместна работа, приятелство, любов. Това събитие идеално ще допълни транзита на Венера, което ще превърне деня в идеален за общуване с хората около вас.

 

19 юли

На 19 юли Меркурий ще премине в Лъв. Това ще бъде вторият транзит на планетата за този месец, но този път ще бъде положителен. Според астролозите на 19 юли можете да похарчите много пари за забавления и подаръци – за себе си. Това е ден на силата, в който ще имате възможност да получите това, което отдавна желаете. Меркурий ще донесе късмет и в бизнеса.

20 юли

Слънцето и Плутон ще бъдат в много благоприятна позиция, затова и денят ще бъде добра енергия. Възможно е в този ден животът на много хора да се промени към по-добро. Може да се случи нещо много важно и интересно, което да повлияе положително на всички сфери в живота ни.

26 юли

Меркурий в квадрат с Марс е много хармоничен аспект и ще бъде благоприятен за всички зодии. През този ден очаквате разчупване на установените модели, прилив на вдъхновение и мотивация, повишена решителност и самочувствие.

31 юли

Последният ден на юли ще бъде повлиян от друга опозиция – този път на Меркурий и Сатурн. В този ден много от нас ще могат да затвърдят позициите си във финансовата и бизнес сфера.

Астролозите отбелязват, че в този ден може да се очаква провал на плановете, което обаче няма да ни навреди, а ще ни бъде от полза, дори и да сме наясно от самото начало. В този ден е добре да свършите колкото можете повече работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *