Музика

Топ диджеи завладяват „омагьосаната гора“ на Elrow

Най-екстравагантното световно парти ще акостира и у нас със своята „омагьосана гора“, която ще бъде изградена в столичната зала „Арена София“ на 9 март. Elrow, което някога е започнало като неделно сутрешно музикално събитие в Испания, вече се разпростира на пет континента и е сред най-популярните големи партита.

У нас събитието ще се случи за четвърти път, като този път темата е Enchanted Fores (Омагьосана гора) и ще бъде истинска приказка с множество главни герои. Ще бъде една омагьосана гора в друго измерение, където природата оживява.

Където и да отидете, ще бъдете обградени от растения и животни от всякакъв вид и форма. Всичко се събужда, всичко ще ви говори. Очакват ви еднорози и цветни капки, ще танцувате заедно с брокатени пеперуди, ще си играете с малки митични създания и ще се разхождате из древни, бъбриви дървета и супер весели гъби.

Най-голямото издание на Elrow в София до момента, освен невиждани декори, с които ще потопят публиката в приказен свят, е подготвило и отличителен музикален състав.

Ще събере на една сцена най-желаните артисти от клубната сцена като CLAPTONE, CLOONEE, MARC MAYA, PACO OSUNA, TONI VARGA, PAVEL PETROV и PEPPOU.

CLAPTONE е сред най-прочутите имена в световен мащаб. Парчето му “Euphoria” е с над два милиона слушания в Spotify. Той е печелил за най-добър house dj на списание DJ MAG цели четири години. Прави музика за Елтън Джон, Gregory Porter, Depeche Mode, Gorillaz, Pet Shop Boys, Florence & The Machine, Purple Disco.

CLOONEE пък е едно от най-горещите имена на сцената за електронна музика в момента. Третият най-продаван Tech House артист в Beatport за 2022 г. PACO OSUNA е от най-уважаваните в бранша с над 20-годишна кариера.

MARC MAYA е сред най-влиятелните испански артисти и резидент на Elrow. Той е един от основателите на известния клуб Row 14 в Барселона с ежеседмична публика от 4000 души на всяко парти.

Разпознаваемият стил на TONI VARGA звучи на събития като Creamfields, BPM Festival, Ultra South Africa, ADE Festival, Dreambeach, Neo-Pop, Tomorrowland и много други.

От българска страна събитието ще подгрее добре познатото име на електронната сцена PAVEL PETROV. Той е най-разпознаваемото лице на бранда EXE, които организират и фестивала у нас. Актуалното му парче “Human Quality” със Si Mon застана на първо място в Beatport Top 100, седмица след издаването му. PEPPOU също е сред успешните имена на сцената за електронна музика у нас, а тази година е дебютът му на Elrow Sofia.

Пригответе си парти костюмите, датата е 9 март, омагьосаната гора на Elrow ви очаква в „Арена София“. Билети има, но количествата са ограничени, припомнят организаторите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *