ЗдравеНовинки

Топлата вода лекува

Топлата вода лекува, казват специалистите. Процедурата помага при артрит, атеросклероза, камъни в бъбреците, проблеми с жлъчката и черния дроб, ще нормализира състоянието на кожата, ще придаде на костите повече подвижност, ще ви избави от излишните тлъстини.

Сложете чаша вода да заври на котлона. След това изчакайте малко да изстине. Трябва да я пиете бавно, на малки глътки, 40 минути преди хранене – всяка сутрин, в продължение на 6 месеца.

Седнете на стол, с изправен гръб, затворете очи и се опитайте да чуете жизнения ритъм на организма си. Отпивайте бавно, на малки глътки.

Сложете ръце на коленете, с дланите надолу. Затворете очи. След това легнете по корем. Разперете ръце на нивото на раменете. Гледайте напред, опирайки брадичката си в пода.

След това бавно повдигнете глава и погледнете през лявото си рамо петата на десния крак. Повдигайки глава, съсредоточете вниманието си върху щитовидната жлеза, след това върху гръбнака, кръста.

Отпуснете главата. При отпускането й съсредоточете вниманието си върху същите органи, но в обратен ред. Повторете упражнението като погледнете през дясното си рамо петата на левия крак. Упражнението ще помогне на водата да се придвижи по стомашно-чревния тракт. Ще се почувствате по-леки, стройни и подмладени.

Ако усетите лека болка, това означава, че процесът на прочистване върви нормално и правилно, а тялото ви се освобождава от токсините.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *