Валентина спечели чека в Hell’s Kitchen България

Две жени премериха сили на финала на Hell’s Kitchen България в този сезон. Но Валентина успя да спечели както състезанието за предимство, така и финалната победа. И разбира се, големия чек от 100 000 лева.

В края на епизода Шеф Ангелов изненада всички с новината за предстоящия нов сезон на предаването. Всеки който иска да е на мястото на Валентина, може да се запише на кастинг.

Много благодаря, Шеф! Все още не мога да повярвам. Много съм щастлива и развълнувана“, сподели Валентина веднага след победата. Шеф Ангелов не пропусна да похвали и Виктория, която зае почетното второ място в четвъртия сезон на Hell’s Kitchen България: „Ти накара всички да се влюбят в теб. Семейството ти само може да се гордее.“

Последното предизвикателство за сезона тества въображението и издръжливостта в кухнята на двете дами. Те приготвиха авторски специалитети, които минаха през желязната проверка на шеф Ангелов и су-шефовете Дани Спартак и Чилева.

А резултатът беше равен. И шефът даде решаващия си глас за по-вкусната чиния – на Валентина. 

Съюзници на Валентина в синята кухня станаха Камен, Елена, Мартин и Артур, а на Виктория в червената кухня – Николай, Мариела, Анелия и Андреа.

Двата отбора готвиха по авторските менюта на лидерите си с черни куртки.

Сините „захарчета“ на Валентина издаваха поръчките със светкавична бързина, но отборът на Виктория набра преднина с десертите и двете кухни завършиха резервациите си наравно.

Анкетните карти, които шеф Ангелов беше раздал на гостите му помогнаха в тежкото решение и Валентина се превърна в кралицата на четвърти сезон на Hell’s Kitchen България.

Кастингът за пети сезон на Hell’s Kitchen България започна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.