ЗвездиНовинки

Вече е официално: Пике сподели снимка с Клара

Имам една любима книга – „Любовта трае три години“. Но заглавието никак не е вярно. Любовта трае толкова, колкото се борим за ни е и колкото работим за нея.

Мимолетни са онези искри, които прехвръкват, химията, която ни свързва понякога дори само за една нощ.

Знам, любовта е толкова непозната и непонятна, колкото и Вселената, която се опитваме от векове да опознаем и покорим… Понякога си мислиш, че ще остарееш с един човек, а той ти казва, че си е пропилял годините с теб и отива при друг/а. И при теб всичко се срутва. Като при най-голямото световно земетресение. И боли, и си наранен, и си излъган, въобще – драма.

Само че трябва да приемем, че в живота наистина всичко тече. Има хора, които живеят заедно 100 години. Има хора, които се намират на 100 години и се женят. Има хора, които, ако са живи 100 години, ще сменят поне 100 партньора. И няма смисъл от драми и тръшкане. Така мисля аз. И смея да го кажа – от личен опит.

Затова ми стана мъчно за Шакира – със сигурност е наранена, със сигурност боли, още повече, че раната ти се вижда от всички. Но трябва да се събереш, да затвориш сърцето си с достойнство, да го полекуваш, да обичаш децата си и после да отвориш за сърцето си. Отново. Защото нищо от това, което е било, няма да се върне. И след 100 песни. Нали?

Пике така е решил – че вече не иска да бъде с нея. Защо – проблемът си е негов. Вярно, гнусно го е направил – да доведе новата си в къщата, където живее с Шакира и децата… За това може да му се сърди Шаки. Че не е бил достатъчно мъж да седне на масата и да поговорят като зрели хора. Явно не е пораснал достатъчно или не му стиска.

Но вече събра смелост и сподели първа снимка с Клара – сладки са. Дано любовта им продължи повече от три месеца или три години…

Като гледаме как се е гушнал в Клара Чиа Марти, май тя командва парада? Но какво ли разбираме ние!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *