ЛюбопитноНовинки

Венера в Овен: време е да действате!

Овен

По време на Венера в Овен енергията ви е буквално вселенска. Чувствате се силни и въздействащи. Това е моментът да бъдете малко насаме със себе си. И да планирате.

Телец

Нещата се случват по вашия начин. Буквално сте магнит за положителните емоции и преживявания. Късметът е с вас. Вярвайте в любовта.

Близнаци

Венера в Овен ви дава цялото вдъхновение на света. Чувствате как във вас се раждат нови идеи. И нещо по-важно – имате силата да ги реализирате. Научавате се да се обичате!

Рак

Ще трябва да кажете това, което мислите на човека, който означава малко повече за вас. А той ще трябва да ви чуе. Да, ще има любов. И тя ще бъде силна.

Лъв

Печелите сърцето на своя любим. И сте на точното място в точното време. Всичко е истинско. Повярвайте.

Дева

Помислете си за нещо и го задръжте. Партньорът ви е готов за всичко, което ще му поднесете.

Везни

Ако преди сте били нерешителни, този трънзит ви дава смелост. Живейте си живота. Венера в Овен ви дава много и то добри възможности.

Скорпион

Експлозия от положителна енергия и моменти. Всичко във вас се фокусира върху желанието ви за успех. Чувствате се много силни.

Стрелец

Ще вземете важно решение. Вибрациите на Венера ви показват, че имате избор и имате право да ъдете щастливи.

Козирог

Венера в Овен работи много добре за вашия вътрешен свят. Искате успех на работното място и ще го получите. Искате мир с партньора си, а Венера в Овен ви дава време, за да го постигнете. Всичко си идва на мястото.

Водолей

Бъдете добри. Бъдете толерантни. Бъдете мили с партньора си през този период, защото това ще ви се отплати десетократно.

Риби

Ще изпитате сеизмична промяна в емоциите по време на Венера в Овен. Време е за промяна. Време е да предприемете действия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *