Здраве

Вие привличате всичко, което влиза в живота ви

Вие стоите в основата на всичко, което ви се случва. И на онова, което не се случва. Вие привличате и доброто, и лошото. Животът ви е отражение на мислите ви – положителни, отрицателни, такива, на които придавате смисъл и значение…

Трябва да знаете, че вашите енергийни вибрации взаимодействат с енергията на Вселената и влияят на всичко около нас – на връзките ни, работата, на емоциите ни.

Мислите и емоциите ни съвсем реално могат да повлияят на живота ни и да привлекат определени събития.

Всичко, което влиза в живота ви, на един или друг етап, е привлечено от самите вас. Това, което се случва в съзнанието ви, влиза в дома ви, в ежедневието ви. Нали сте чували фразата – внимавай какво си пожелаваш?

Да, Вселената има очи и уши и чува вашите мисли, въжделения, очаквания, въздишки.

Мислите са като магнити и имат определена честота. Когато мислите за нещо, вашите мисли летят във Вселената и привличат всичко, което е на тяхната честота. И после онова, което сте „излъчили“, се връща при вас.

Животът ви сега е отражение на вашите минали мисли.

Ако искате да промените нещо в живота, просто сменете канала: настройте се на различна честота, като промените мислите си.

Проблемът обаче е, че повечето от нас мислят за неща, които „не желаят“ да им се случат. И това, което не искат, постоянно се връща в живота им. Като в омагьосан кръг. А е толкова лесно да промените всичко.

Законът за привличането е закон на природата. Той е безпристрастен и не прави разлика между добро и зло, той просто взема вашите мисли и ви ги връща под формата на преживявания и житейски събития.

Законът за привличането ви дава точно това, което мислите, че ще направи.

Това, за което мислите сега, създава бъдещия ви живот. Вие създавате своя собствен живот с вашите мисли. Тъй като вие винаги мислите, вие винаги участвате в процеса на Сътворението. Това, за което мислите най-много, това, върху което се фокусирате най-много, ще се появи и ще стане реалност в живота ви.

Не се оплаквайте. Мислете за онова, което искате най-много. Изгонете страховете. Бъдете смели в желанията си. И Вселената ще ги материализира.

Трябва да се научите да осъзнавате мислите си и да ги избирате внимателно.

Вашите мисли определят вашата честота, а вашите чувства веднага ви казват на каква честота се намирате в момента.

Когато се чувствате зле, когато сте в лошо настроение, влизате в честота, която привлича още повече негативизъм.

Вие имате силата да промените всичко, защото само вие избирате мислите си. Колкото по-позитивни сте, толкова повече ще привличате неща, които ще ви помогнат да поддържате духа си и да се чувствате все по-добре.

Хайде! Нека променим заобикалящата ни среда сами. Нека използваме светли цветове, повече красиви мисли, повече добри очаквания…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *