Говори се, че...Новинки

Всички говорят за: Новата жена до Рачков

Димитър Рачков безспорно има талант на актьор. Вярно е, че с годините, и заради сценариите на някои предавания, малко взе да прекалява с лигавенето в ефир, но талантът си е талант. Няма как да не го оценим.

Освен с таланта си обаче, и с изявите си на сцената и екрана, през последните няколко години Рачков стана популярен и с любовните си завоевания.

След като връзката му с Мария Игнатова приключи и тя се омъжи за Ивайло (Нойзи) Цветков, Рачков реши да се порадва на живота. Почитателите му бяха леко обезпокоени от избора му на партньор – доста по-младата Анита, но ето че и тази връзка не издържа на времето.

Сега се говори, че устатият тв водещ е срещнал нова любов.

Тя се казва Камелия Андонова, на 35 г., сладкар. Според някои медии, двамата са били забелязани на морето, в Лозенец, където Андонова има сладкарничка.

Оказва се обаче, че двамата са се познавали от „Като две капки вода“, където тя е работила като стилист в последния сезон.

Според приятели на комика, той никога не е изглеждал толкова щастлив. Коментират, че най-накрая е срещнал жена като за него, пише „България днес“.

И въпреки че нито Рачков, нито Анита коментираха причината за раздялата си, а не са и длъжни, запознати казват, че майката на актьора не харесвала момичето му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *