ЗвездиКиноКниги

Явор Бахаров в нов сериал по Би Ти Ви

Явор Бахаров ще си партнира с Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Евелин Костова и още известни актьори в новия български сериал, който тръгва по Би Ти Ви.

В него се разказва историята на четирима приятели, сезонни работници в Слънчев бряг. Те са млади, умни, находчиви и много различни. Свързва ги изключително приятелство, основано на взаимно доверие, честност и откритост.

Житейският път, личните им истории и амбиции ги отвеждат в черноморския курорт, където те не просто работят и се забавляват, но и се налагат като добри професионалисти. Настъпва обаче мигът, в който четиримата попадат на кръстопът.

Всеки трябва да се изправи срещу собствената си съдба и да поеме живота си в ръце. Този повратен момент се случва именно в Слънчев бряг – място, където цари безкраен купон. Това превръща курорта в олицетворение на хаоса, в който реално се намират персонажите в този етап от живота си.

Съни Бийч

Историите в „Съни бийч“ завладяват със своята автентичност, динамика и съвременно звучене, като в тях има всичко – любов, приятелство, задкулисни игри, борба за професионална реализация и власт, борба да бъдеш себе си и да имаш бъдеще с децата си.

В епизодите ще видим още Даниел Цочев, Николай Ишков, Стоян Радев, Мариан Маринов, Пенко Господинов, Любомир Ковачев. В някои сцени към актьорския състав се присъединяват и гост-звезди. Тяхното присъствие добавя онзи нюанс на наситеност, емоционалност, динамика и плътност на сюжета, който създава уникалния хумористичен облик на сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *