НовинкиХороскоп

Здравей, лято! Донеси ни любов и късмет!

Астрономическото лято започва у нас днес – 20 юни, в 23:50 ч., съобщават от Националния институт по метеорология и хидрология.

Това е денят и на лятното слънцестоене – най-дългият ден в годината.

През лятото на територията на по-голямата част от България най-високите средни дневни температури са през юли, а по Черноморието и в планините – през август.

В деня на юнското слънцестоене Слънцето достига най-северното си положение, както се вижда от Земята. В този момент зенитът му не се движи на север или на юг, както през повечето други дни от годината, но стои все още над Тропика на Рака. След това обръща посоката си и отново започва да се движи на юг.

Астролозите съветват на този ден да се правят големите планове за живота.

Всичко, което се постига, трябва да е с насочена навън енергия. Гледайте навън, напред и нагоре, към света, към бъдещето.

Денят на лятното слънцестоене е натоварен с много символика. Защото точно днес енергията на Слънцето – живителна, унищожителна и пречистваща, достига своя връх.

Лятното слънцестоене, наричано също така „Голямата порта“, е именно преходен момент в една цикличност, която наблюдаваме всяка година – след своя пик най-дългият ден отново започва да намалява.

Бъдете положителни, планирайте следващите три месеца с енергия за успех. 

Днес е идеалното време да се отървете от лошите навици, да поставите ново начало и опити да промените живота си към по-добро, смятат от DailyHoro.ru.

Това е много благоприятен ден за нови познанства. И е много добър ден за любовни признания, сватба, среща с родителите на побовинката ви, твърдят астролозите.

Астролозите съветват да простите на хората, които са ви обидили – това ще ви направи свободни и щастливи, както никога досега.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *