ЗвездиЛюбопитноНовинки

10 звезди, които отказаха месото

Защо звездите не хапват месо? Вегетарианството се превърна в един от най-популярните трендове на нашия век. За някои известни личности отдавна знаем, че предпочитат растителните продукти. За други с изненада откриваме, че не помирисват нито месо, нито млечни.

Джей Ло пази фигура не само с танци и бокс, но и с добре подбрано меню. Певицата не го яде отдавна. Споделя, че когато спряла да яде мляко и яйца, започнала да се чувства много по-добре. И да спи по-леко.

 

Айшвария Рай трудно се отказала от месото. Но след раждането на дъщеря й, трябвало да се раздели с 25 излишни килограма. И тя наблегнала на специална индийска диета. Без месо. След като влязла в норма, решила да си остане вегетарианец.

 

Ева Мендес дължи своята красота на здравословното хранене. Казва, че когато се отказала от месото, кожата буквално засияла. Самочувствието й също.

Райън Гослинг поддържа своята съпруга в избора й да се храни здравословно. Трудно е да го причислим към веганите. Той обича сирене и ястия с калмари. Но пък е активен привърженик на РЕТА.

 

Адел се отказала от месото, заради кучето си. Певицата разказва, че всеки път, когато й се приисквало да хапне месо, си спомняла очите на своя любимец. И желанието й веднага се изпарявало.

 

Майли Сайръс вече три години не хапва пържоли. Убедена е, че никога няма отново да започне да яде месо. През 2о15-а тя определена от PETA за най-секси вегетарианка на годината.

Лиъм Хемсуърт също подкрепя Майли. Той бил ужасен като видял колко жестоко се отнасят с животните и се отказал завинаги от месото…

Ариана Гранде не яде месо от 16-годишна. Убедена е, че дължи красивата си, по-млада визия именно на факта, че не хапва животински продукти. От 2013-а е веганка. Смята, че растителната храна е храната на бъдещето.

 

Оливия Уайлд е вегетарианка и веганка от доста време. Периодично си позволява да хапва млечни продукти и яйца, по предписание на лекарите.

 

Кейт Уинслет не хапва не само месо, но и морски дарове, и риба. Яде предимно зеленчуци. Зелени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *