Хороскоп

2019-а: Какво ни очаква през новата година?

2019-а е почти на прага ни. Ще бъде ли успешна, богата и изпълнена с любов? Вижте какво мисли нашият астролог Вега.

Овен. Очаква ви сериозно развитие в кариерата и финансите. Уви, това може да се отрази негативно на личните ви отношения. Няма да можете да направите всичко, налагат се саможертви. Важно е да успеете да подредите приоритетите си. Наблегнете на здравето и най-вече на нервната система.

Телец. Няма да ви липсват пари, независимо от източниците, от които ще ги получите. Отделете внимание на семейството си. Очаква ви ново попълнение.

Близнаци. Символът на новата година, прасето, ще бъде ваш надежден покровител. Благодарение на своето трудолюбие и силен характер, ще постигнете успех и в кариерата, и в бизнеса, и във финансов план. А семейните отношения ще бъдат освежени от нови впечатления, пътешествия и запознанства. Бъдете оптимисти!

Рак. Очаквайте успех във всичко. Просто поемете инциатива и не се съмнявайте в себе си. Доверявайте се повече на интуицията си, няма да ви подведе. Но внимавайте с емоциите, те подкопават отношенията ви с любимите хора. Рискувате да останете сами…

Лъв. През 2019-а трябва да забравите за гордостта и чувството на превъзходство. Прасето няма да ги търпи. Ако искате да постигнете успех, трябва да се вслушвате в мнението на околните. Пазете се от настинки.

Дева. Предстои ви много работа. Уви, тя няма да е добре платена. Очакват ви проблеми и в личен план.Като цяло годината носи много промени.

Везни. Няма да имате нищо в излишество, но няма да имате и липси. Очакват ви нови запознанства. Може би дори нова любов. Постарайте се да не изисквате твърде много от хората и да не ги натоварвате, за да не ги разочаровате.

Скорпион. Очаква ви една напълно успешна нова година. Каквото и да изберете, то ще ви донесе и пари, и слава. Разбира се, с лежане на дивана няма да стане. Любовта е на втори план, първото място е заето от кариерното развитие.

Стрелец. Сложна година се задава. Ще се наложи да поработите сериозно, за да успеете. Пазете се от зложелатели, конкуренти и завистници. Няма да ви бъде скучно, ще се радвате на различни събития и случки.

Козирог. Това е вашата семейна година. Не се ограничавайте, ако искате да внесете промени и преустройства. що се отнася до кариерата, за известно време се очартава застой. Но в края на 2019-а ще имате сериозни възможности за добра печалба.

Водолей. Неочаквани финансови загуби ще разклатят иначе стабилната ви нарвна система. ще ги дадете за семейството. Отделете внимание на партньора, търсете и правете ковпромиси, иначе ще настъпи разрив. Здравето ви е стабилно.

Риби. Очакват ви приятни изненади и бонуси. И в работен, и в личен план. Важното е да не разчитате да получите повече, а да се радвате на това, което имате. Задава се едно отдавна планирано пътешествие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *