ЗвездиНовинки

Криси Тейгън: Опитвам се да се приема, каквато съм

Криси Тейгън сподели, че вече не иска да се бори за всеки килограм, защото няма нужда да бъде само модел по бански.

„Мисля, че сме забравили как изглежда истинското тяло. Има хора, които се борят. Аз също се боря. И това е нормално. Но трябва да се опитаме да бъдем щастливи в тялото, което имаме. Да бъдем щастливи с това, което сме“, откровеничи още Тейгън в социалния си профил.

„Не съм сляпа – виждам, че съм качила килограми, но виждам и че имам едно прекрасно момченце и една прекрасна девойка. И съм много щастлива. От мен самата зависи да променя отношението си към това, което виждам в огледалото. Повече не ми е необходимо да бъда просто модел в бански костюм. Ще бъда майка, ще готвя, ще се срещам с интересни хора. Щастлива съм, че всичко това го има в живота ми“.

Напоследък половинката на Джон Леджънд не спира да предизвиква хората в социалните мрежи със своите снимки и коментари. Тя не скри, че двамата са имали проблеми със зачеването и е двата пъти е забременяла с инвитро оплождане. Но точно това кара милиони хора по света да следят всяка една нейна стъпка и дума. В момента Тейгън има повече от 10 милиона последователи в Twitter и повече от 20 милиона – в Instagram. Тя готви, коментира политически казуси, както и кариерата на съпруга си.
Постепенно бившият модел се превръща в истински социален феномен.


снимки: Instagram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *