КрасотаНовинки

6 съвета за пролетния грим

Пролетта е сезонът на новото начало, когато природата се събужда от зимния си сън. Това е перфектното време за промени и освежаване на външния ни вид, включително и на грима.

Пролетният грим е свеж, лек и непринуден, основан на нежни, пастелни цветове и естествени тонове.

Ето няколко идеи от нас…

За сияен тен. Пролетта е периодът, когато слънцето започва да грее и топли все повече, затова е добре да добавите малко блясък. Използвайте бронзираща пудра или бронзираща основа, за да придадете на кожата сияен и здравословен вид. Завършете с руж, който придава естествен цвят на бузите.

Нежни пастелни тонове. Пролетта е сезонът на красивите лалета, нарциси, ароматния люляк… И точно те могат да бъдат вдъхновение за грима ви. Използвайте нежни, пастелни цветове за очите и устните. Например, нежно розово, светло лилаво, светло зелено или синьо.

Натурални устни. Пролетният грим се основава на естествеността, затова е добре да се избере лек гланц или балсам за устни, който едновременно да даде на устните цвят и живот и цвят, и в същото време да не е натрапчив. Изберете бежови, розови или пъпешеви тонове.

Оформете веждите. Те играят важна роля за цялостната ни визия, затова е добре да ги оформите леко. Използвайте молив за вежди, оформете ги дискретно, като запазите естествения им вид.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *