Хороскоп

6 зодии, за които е по-добре да останат сами

За представителите на тези 6 зодии е по-добре да останат сами, отколкото да страдат от разбито сърце. Ето кои са те…

Рак

Раците са твърде чувствителни и винаги са много емоционални. Разбитото сърце е твърде тежко бреме за тях. В някои случаи – дори непоносимо. Затова винаги са много внимателни, когато влизат във връзка след като веднъж са се провалили.

Риби

Рибите са склонни към дълбоки емоционални преживявания и разбитото сърце може да съсипе живота им. За Рибите може да бъде много трудно да изплуват от дълбините на своето страдание, след като са били наранени.

Везни

Везните се стремят към хармония в отношенията и раздялата може да бъде твърде трудна за тях. Те остават необвързани дълго време, претегляйки плюсовете и минусите.

Скорпион

Скорпионите приемат връзките много сериозно и разбитото сърце може да остави им дълбоки емоционални рани. Тези рани, разбира се, ще заздравеят с времето, но белезите винаги ще напомнят на Скорпиона за негативните преживявания, които са претърпели. И не са готови да повторят…

Телец

Телецът цени стабилността и комфорта в отношенията. Ако сърцето му бъде разбито веднъж, той ще внимава да не направи отново подобна грешка.

Козирози

Козирозите обикновено са много лоялни и отговорни в отношенията си. Разбитото сърце може да бъде трудно преживяване за тях и те вероятно ще предпочетат самотата, която е по-малко болезнена…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *