Новинки

Ан Хатауей краде скъп диамант в „Локдаун“

Линда (Ан Хатауей) и Пакстън (Чиуетел Еджиофор) са пред раздяла и се намират на труден кръстопът, когато се оказват затворени под един покрив заради задължителния локдаун в Лондон.

Предизвикателствата към на успешната директорка на маркетингова агенция, свързани с уволнения на служители, оставят Линда разочарована от корпоративния свят я, а творецът с малко тъмно минало Пакстън, е в принудителен отпуск.

Така започва новият игрален филм на Warner Bros. Pictures и AGC Studios – „Локдаун“, който е с премиера в HBO GO и по HBO на 5 февруари, петък.

В режисираната от Дъг Лайман (Мистър и мисис Смит, Борн) криминална комедия участват носителката на „Оскар“ Ан Хатауей и номинираният за „Оскар“ Чиветел Еджиофор. Във филма ще видите още Стивън Мърчант (Логан, Джоджо заека), Минди Калинг (Бандитките на Оушън), Люси Бойнтън (Бохемска рапсодия), Дюл Хил (Костюмари), Джазмин Саймън (Играчи на HBO), Бен Стилър и носителят на „Оскар“ Бен Кингсли.

Сценарият е дело на номинирания за „Оскар“ Стивън Найт (Peaky Blinders) и Пи Джей ван Сандвик, Алисън Уинтър и Майкъл Лесли.

Един интелигентен и изкусителен филм с много обрати, в който Линда и Пакстън ще заложат на партньорството си с надеждата да променят живота си завинаги.

Фотокредит снимки: Susie Allnut за HBO_Warner Bros.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *