ЗвездиНовинки

Ана де Армас за Бен: Той е невероятнo талантлив

Ана де Армас и Бен Афлек продължават да се носят на крилете на лоюбовта. Двамата се насладиха на романтична почивка първо в Куба, а после и в Коста Рика.

„Усмивката не слизаше от лицето на Бен“, коментира очевидец. Хората, които са видели новата холивудска двойка споделят, че Ана и Бен постоянно са се държали за ръце, целували са се, наслаждавали са се на залезите.

В момента двойката вече е в Лос Анджелис. Но романтиката продължава. Папараци заснеха Ана да се прибира в дома на Бен, карайки неговата кола.

В интервю за испанския Vogue тя не говори за отношенията си с Афлек, но споделя своето възхищение от актьорските му качества.

„Когато за първи път четохме ролите си заедно, беше ясно, че той ще направи нещо изключително. Неговият герой е двигателят на историята. Трябва да балансира между трагично и иронично, между реализъм и абсурдна комедия. Той не само че знае как да го постигне с лекота, но и умее да ни удивлява във всяко действие. Талантът му е безграничен“, казва Армас за партньора си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *