ЗвездиНовинкиНовинки

Камила Кабейо съветва да се отдадeм на медитация

Певицата Камила Кабейо съветва последователите си да се отдадат на медитация, за да опазят психиката си в разгара на пандемията от новия коронавирус, съобщи Контактмюзик.

В Инстаграм Кабейо препоръчва форма на медитация, в която се произнасят кратки молитви за любимите хора. В публикацията си певицата споделя своя снимка по време на медитация и препоръчва да помагаме на хората около нас, които може би страдат.

„Нека не бъдем безразлични към риска, на който са изложени другите. Наша отговорност е да направим нужното, за да опазим всички“, написа изпълнителката на хита „Хавана“.

Инструкциите ѝ за медитацията са да затворим очи и да седнем с изправен гръб, да почувстваме гравитацията, след това да поемем три пъти дълбоко въздух и да наблюдаваме дъха си.

„Когато успокоите ума си, си представете всеки човек на Земята сега, възрастните, хората с дихателни проблеми, уязвимите хора, техните семейства и кажете – Бъдете здрави. Можете да бъдете сигурни. Нека се освободите от болести. Бъдете здрави. Повтаряйте, докато го усетите със сърцето си“, написа Кабейо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *