ЗвездиНовинки

Анджелина е таен агент? Истина или конспирация?

Анджелина Джоли всъщност е таен агент, вербуван от ЦРУ. Не, това не е сценарий на филм. А една от теориите на конспирациите.

Вярвате ли в конспирации?

Според водещия експерт по отношенията между Холивуд и правителството на САЩ – Том Секер, Анджелина може да е била вербувана в началото на новия век.

Оттогава носителката на „Оскар“ е обвинявана два пъти от разгневени чуждестранни служби, че е агент на ЦРУ. Изиграла е и роля при падането на директора на агенцията и е участвала в два филма, поддържани от ЦРУ…

Говори се, че Джоли е част от един от най-влиятелните мозъчни тръстове във Вашингтон. И е интервюирала бившия шеф на тайните служби на Обединеното кралство MI6 – един от най-силните съюзници на ЦРУ.

Авторът на книгата National Security Cinema -Том Секер, твърди, че Джоли е идеалният човек за разузнаването.

Том Секер прекарва години, използвайки Закона за достъп до информация, за да разследва връзката между филмовата индустрия и разузнавателната общност.

Казва, че доказателствата намекват, че „нещо се случва“ между Анджелина и ЦРУ.

„По време на Студената война както ЦРУ, така и ФБР набираха хора от Холивуд за различни цели“, твърди той.

През последното десетилетие чуждестранните служители предположиха, че Анджелина е пълноправен „агент“ на ЦРУ, който използва хуманитарната си дейност, за да популяризира външната политика на САЩ.

Името на Анджелина също е свързано със сваления бивш директор на ЦРУ Дейвид Петреъс. Двамата разговаряха и се снимаха в Багдад през февруари 2008 г., докато Петреъс беше на длъжност в Ирак.

След като пое най-високата длъжност в ЦРУ, двамата отново се срещат в централата на агенцията във Вирджиния на 11 януари 2012 г. Същия ден Анджелина и нейният тогавашен партньор Брад Пит посетиха президента Барак Обама в Белия дом.

Секер смята, че връзката на актрисата с британската разузнавателна служба може да е осъществена чрез Министерството на външните работи на Великобритания, с което тя е започнала работа по кампания срещу сексуалното насилие по време на войната през май 2012 г.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *