ЗвездиНовинки

Антонио Бандерас: Инфарктът бе повратен момент в живота ми

Тази пролет Антонио Бандерас представи в Кан филма „Болка и слава“, в която играе главната роля. За нея той получи „Златна палма“. Малцина обаче знаеха, че миналата година актьорът получи сърдечен пристъп, който му струва доста усилия, за да се върне на екран.
През 2017-а Бандерас е докаран в болницата, заради силна болка в областта на гърдите. След поредната тренировка. Става ясно, че е получил сърдечен удар. Той и приятелката му обаче опровергават новината. 

Сега актьорът реши да разкаже за преживяванията си в интервю за The Sunday Times.

„Това беше превратен психологически момент. И той напълно ме промени. И аз, както много други хора, преживяли инфаркт, започнах да работя много по-усърдно, за да докажа, че мога. Затова реших да създавам повече интересни кинонещо“.

Бандерас признава, че животът му не е бил идеален, но сега е решил да постави ново начало. И да бъде честен със себе и околните.

„Догодина навършвам 60. И разбрах, че в живота настъпва момент, когато трябва да бъдеш честен. Живея със собствените си грешки, няма как да ги загърбя. Но мога да се променя – сега, и да стана по-добър“. 

Сега звездата се чувства много по-добре и отново спортува активно. Той все по-често посещава родината си Малага, участва в различни народни празници, в това число – религиозни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *