Лиз Хърли гори калории с чай от джинджифил

Утрото й започва с чаша топла вода, изпита на празен стомах. Докато приготвя закуската на сина си Даниел, Хърли прави няколко упражнения за разтягане. Казва, че те са много важни за доброто й настроение.

„Убедена съм, че тайната за красив външен вид се състои в това да сте щастливи, а след това идва ред на достатъчното количество сън и правилно избрания крем”,

казва актрисата.

През деня Лиз си позволява да хапва преди всичко мюсли (носещи нейното име), в които слага нарязани сушени плодове, от време на време „съгрешава” с китайска храна, но никога не прекалява с яденето преди сън.

Когато трябва да излезе вечер, Елизабет залага на тъмните сенки и светлото червило. Използва и автобронзант, а в чантичката й задължително има малко флаконче с парфюм.

Преди да си легне красавицата измива добре лицето с подходящ продукт, след това нанася хидратиращ крем. Докато чете в леглото, отпива от чая си от джинджифил. Твърди, че той гори калориите и е много полезен.

Актрисата не посещава фитнес залата, но пък редовно разхожда своите домашни любимци.

„Това ми помага да поддържам фигурата си в отлична форма. Освен това е много по-приятно от въртенето на педали или вдигането на гирички”,

споделя Лиз.

Веднъж седмично отделя време за йога и пилатес.

Когато й се поиска да се поглези, Хърли запалва ароматна свещ в банята и си взема гореща вана с розово масло. Казва, че действа невероятно отпускащо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *