КрасотаНовинки

Аз бях няколко часа в Рая, искате ли и вие?

Аз бях няколко часа в Рая, искате ли и вие? Лесно е. Просто трябва да започнете да мислите за себе си поне за няколко минутки.

Животът е подарък. Всеки час, всеки ден, всеки един момент, в който сме тук, на Земята, е подарък за нас. И ако успеем да се научим да се обичаме, да се раздаваме и да се радваме на това, което имаме, подаръкът ще бъде наистина вълнуващо преживяване.

И това се отнася за всяка една част от живота ни. Като започнем от отношенията ни с хората, които обичаме, със семейството, до работата и най-неприятните ежедневни „задължения“.

Отнася се както за жените, така и за мъжете. И тъй като аз съм жена, си мисля, че ние, жените, май по-често забравяме да мислим за себе си. Обикновено вислим повече за децата, за половинките си, родителите си… А трябва да намираме време и за себе си. Иначе нещата рано или късно ще се объркат. Защото ще се почувстваме уморени и недооценени…

Според психолозите всеки от нас трябва да отделя на ден поне 15 минути, за да бъде щастлив. Насаме със себе си. Дали ще слушате музика, ще седите мълчаливо на терасата, заслушани в ритъма на града, дали ще рисувате или ще се разходите до най-близкия парк, няма значение. Просто си дайте тези 15 минути. И бъдете сами със себе си.

Аз лично ви предлагам да ги направите поне 30 – минутите. И ще ви споделя как прекарах моите преди няколко дни. Открих невероятно релаксиращо занимание. 

Открих го на място, наречено Euphoria float studios.

Първото, което направиха с мен, е да ме сложат във фито-сауната. Божествено е. Седиш, носи се аромат на билки, тялото се затопля, душата – също. И ти се пренасяш някъде далеч.

Докато тялото се освобождава от натрупания стрес и токсините, душата си почива. Прекрасно е. И не е натоварващо – защото главата ви е навън. 

След това си полегнах. Буквално. Но на едно много специално легло. Процедурата има сложното наименование – суха флотация. Лягате, а под вас сякаш се плискат вълни, сменят се цветове. Сухата флотация е иновативна система, в която се осъществява пълно потапяне във водата, а в същото време, няма пряк контакт с нея.

Това е много удобно, защото сте готови за активен живот веднага след процедурата. Повярвайте ми, прекрасно е. Релаксиращо, отпускащо, зареждащо. Прекрасно! Непременно опитайте. И има безброй ползи – за душата и тялото.

Ако обичате аромата на рози, сега е моментът да потърсите мястото, в което аз открих Рая. Тази седмица е Седмицата на розата – очакват ви фито сауна с етерично масло от роза, масаж с продукти от роза, процедура за лице с мед и роза. Дори маникюрът е с нежна рисунка на роза!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *