Новинки

Барак Обама към Мишел: „Ти си моята звезда“

Барак Обама поздрави по особено трогателен начин съпругата си Мишел за нейния рожден ден.

На 17-и г-жа Обама навърши 56 години. За празника й Барак публикува в Инстаграм колаж от четири снимки, направени във фотобудка. А под снимките написа:

„Във всяка сцена ти си моята звезда, Мишел! Честит рожден ден, момиче!“

Барак и Мишел Обама

Честитката всъщност отразява две важни за Барак неща – любовта към съпругата му и любовта към киното.

През 2019-а компанията му направи документален филм – „Американска фабрика“, който влезе в списъка с номинираните за наградите „Оскар“. Лентата е посветена на промените в световната икономика и отражението им върху реалния живот.

Мишел дълго време не обръщала внимание на Барак. След месеци упорито ухажване обаче той успял да спечели интереса й. Първата им среща е в Института за изкуства в Чикаго, когато и двамата са на по 20. През 1992 г. се женят, а 7 години по-късно се ражда първото им дете – Малия. През 2002 г. на бял свят се появява и Саша. А миналата година семейство Обама отбеляза 27 години съвместен живот.

„Преди 27 години този мъж ми обеща живот, пълен с приключения. Да ви призная, той удържа на думата си. Сега започва нова глава в нашата история – в празното ни гнездо гадаем какво ни предстои… Но аз все още усещам магията, която ни събра преди толкова години.“,

написа Мишел по повод годишнината им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *