ЗвездиНовинки

Брадли Купър призна какво е имал с Лейди Гага

Брадли Купър призна какви са били отношенията му с Лейди Гага след филма „Роди се звезда“. Филмът излезе на екран през 2018 г. Брадли и Лейди Гага бяха в главните роли.

Филмът беше изключително добре приет от критиците и феновете, а дебютната роля на Гага получи включително номинация за „Оскар“, БАФТА, „Награда на Гилдията на актьорите“. Гага спечели статуетка за оригиналната си песен Shallow.

По време на наградите „Оскар“ Гага и Брадли изпълниха Shallow на сцената, а представянето им повдигна доста въпроси около отношенията им. Феновете тогава коментираха, че има повече от приятелство и колегиалност. Клюките станаха по-горещи, когато Брадли се раздели с дългогодишната си приятелка Ирина Шейк, от която има и 4-годишна дъщеря.

Самата Лейди Гага създаде напрежение с твърдението си, че: „Може да има 100 човека в една стая и 99 от тях да не вярват в теб, но ти трябва само един и той променя живота ти завинаги“.

Въпреки всичко, което се изписа, двете звезди твърдяха, че между тях няма нищо романтично…

Това беше потвърдено и от самия актьор, който категорично заяви, че видяното на сцената на „Оскар“-ите е било чисто актьорско майсторство. Той дори призна: „Бяхме решили да направим изпълнението като сцена от филм, за да мога аз да преодолея страха си от сцената“, казва Брадли Купър пред The Hollywood Reporter.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *