Хороскоп

Черно Новолуние в Лъв: Време е да си набележите нова цел

На 16 август 2023 г. настъпва Новолуние в Лъв и поставя началото на нов лунен цикъл. Това Новолуние се случва в съвпада на Луната и Черната Луна (Лилит), което означава, че трябва да бъдем подготвени за необичайни събития.

От древни времена Новолунието се смята за най-мистичното астрологично събитие. Според народните вярвания, точно в момента, когато луната се вижда на небето като тънък сърп, се отварят вратите към другия свят.

Този път новолунието на 16 август съвпада със съвпада на Луната и Черната луна, която астролозите по-често наричат ​​Лилит. А това означава, че представителите на всички зодиакални знаци ще бъдат изправени пред лични изпитания и тестове за сила.

Новолунието на 16 август ще ви подтикне да се поддадете на изкушенията и да повярвате в мистиката, защото всички съвпадения по време на управлението на Черната луна не са толкова случайни.

Не пропускайте да се похвалите за успехите си и изпълнените цели.
Направете план, начертайте желаната бъдеща трансформация.
Освободете се от боклука и мръсотията в пространството около вас – в пряк и преносен смисъл. Това ще помогне да се освободите от неприятностите и неуспехите от живота.
Посветете деня на грижата за себе си: починете си, хранете се здравословно, спортувайте.

Новолунието ще окаже най-силно влияние върху представителите на Лъв, Рак, Везни, Телец и Водолей. Те трябва да бъдат особено внимателни в действията и думите си, както и в мислите си, които по време на новолуние са особено материални.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *