Дестинации & ДегустацииКниги

Да опознаем Италия. Хиляди чудеса

На 2 декември се впускаме в пътешествие из географията и културата на Италия, страна с хиляди чудеса…

И всичко това благодарение на прекрасната книжка „Да опознаем Италия. Хиляди чудеса“ (превод: Паулина Мичева, 224 стр., цена: 26 лв.) Корицата е дело на Алесандро Мушило.

Беше прекрасна лятна сутрин и аз, Джеронимо Стилтън, бях в самолета, готов да прекарам една спокойна почивка със семейството си. Но се оказа, че не е просто ваканция! А началото на невероятно пътешествие…

Да, защото, без да ми кажат, приятелите ми ни бяха записали за надпреварата ХИЛЯДИ ЧУДЕСА: невероятно приключение за търсене на съкровища сред красиви пейзажи, из градове и села на цяла Италия. Етап след етап, от Рим до Венеция, от Апенините до Алпите, аз и моят отбор посетихме някои от най-изумителните места в света! И ако и вие искате да се изумите от страната, в която красотата, изкуството, историята и природата са си у дома, тогава е време.

Пригответе се и тръгнете с нас… Приключението започва!

Джеронимо Стилтън – роден в Мишкозия, столицата на Мишия остров, той е редактор на „Гласът на гризачите”, най-известния вестник на Мишия остров, основан от дядо му Торкуато Унищожителя.

В свободното си време Джеронимо колекционира стари корички от сирена от XVIII век, но преди всичко обича да пише изключително успешни книги: издадени на 50 езика, те са продадени в 37 милиона копия само в Италия, 170 милиона по целия свят!

За да откриете приключенията на Джеронимо Стилтън и неговите приятели, посетете www.geronimostilton.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *