Новинки

Даниела Лалова е новото лице в „Отблизо“ по БНТ

На 12 септември 2021 г. точно в 11.00 часа стартира единадесетият сезон на „Отблизо“ по БНТ 1. Предаването ще има нов водещ, тъй като титулярът – Боряна Граматикова, е в очакване на своята първа рожба. На стола на Боряна ще седне Даниела Лалова.

Даниела всъщност не е непознато лице. Зрители на БНТ я познават от ефира на „Култура.БГ“. През последните три години Даниела е един от основните репортери на единственото предаване за култура в родния ефир.

И през новия тв сезон, екипът на „Отблизо” ще продължи да ни запознава с вдъхновяващи хора. Очакват ни и две нови рубрики.

„Изчезващият ХХ век” ни кани на разходка в миналото, показвайки ни предмети, които са били популярни навремето и са заемали централно място в живота на хората. За някои тези петминутни филмчета ще бъдат носталгични, за други – образователни. От рубриката „Небивалици” пък ще научаваме за хора с нестандартни хобита, изумителни способности и неочакван начин на живот.

Мира Добрева и Боряна

Мира Добрева ще има запазено място в „Отблизо“. Със своя непрестанен хъс да изследва различните етнографски групи, традиции и обичаи на нашата страна, Мира ще продължи да показва срещите си със столетниците на България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *