КиноНовинки

„Дързост и красота“ се връща с нов сезон?

На 23 март 1987 г. в САЩ започва излъчването на сериала „Дързост и красота“. 

Днес емблематичният сериал от 90-е години на миналия век отново ще радва своите фенове. Сагата продължава с нов сезон, обявиха преди дни от телевизия CBS.

„35 години и предстоят още много! #BoldandBeautiful е официално подновен за още 2 години“, пише в официалната страница на сериала в Инстаграм.

На 24 март CBS ще излъчи специален епизод, посветен на красивата Брук. В него зрителите ще си припомнят нейните най-големи любовни трепети.

Бившите членове на актьорския състав Джак Вагнер, който играеше Ник Мароне от 2003-2012 г., и Уинзор Хармън, който бе Торн Форестър от 1996 до 2016 г., се завръщат на снимачата площадка дспециално за епизода.

Сериалът е един от най-излъчваните – в 100 страни, с милиони зрители, по данни на CBS.

Историята в сериала се завърта след съдбовната среща на Стефани и Ерик Форестър в университет в Чикаго. Бързат да се оженят, когато Стефани забременява и се местят в Лос Анджелис, където основават компанията „Форестър Криейшънс”.

Богати и щастливи, Ерик и Стефани отглеждат децата си – Торн, Кристън, Фелиша и Рич, за когото по-късно става ясно, че не е син на Ерик, а на Масимо Мароне.

Ерик и Стефани имат и още една дъщеря – Анджела, която обаче е родена с тежко увреждане. В началото Стефани скрива детето и лъже Ерик, че то е починало при раждането. По-късно Ерик има още две деца – Рик и Бриджит, от брака си с Брук Логан.

Истинската драматична история се заплита през 1987 г., когато децата на Ерик и Стефани са вече пораснали. Рич е лудо влюбен в бъдещата си съпруга Карълайн Спенсър, русокоса красавица, и двамата трескаво се подготвят за сватбата си. Той е моден дизайнер и вицепрезидент на „Форестър Криейшънс”, а Карълайн е дъщеря на медийния магнат Бил Спенсър.

Рич обаче има десетки почитателки. И една от тях е студентката по химия Брук Логан, която си мечтае да заживее богато. В началото Брук и Карълайн стават приятелки. Брук се влюбва в Рич, а Карълайн се опитва да я сприятели с Торн (братът на Рич), без да знае, че той харесва самата нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *