ЛичноНовинки

Джулиана Гани: Давид е моята гордост!

Джулиана Гани е една от най-обсъжданите жени у нас, за която медиите постоянно тиражират новини. Има близо 500 хиляди последователи в Инстаграм. Неотдавна тя се раздели с бащата на детето си, а днес има нова любов и гледа напред. Попитахме я как се чувства, какво дете е Давид и за какво благодари тя вечер…

Здравейте, Джулиана, къде ви намирам в момента?

– В момента се намирам във Велико Търново, при приятеля ми. Не живеем тук… Идваме за няколко дни или за уикендите, защото Търново е красив град и на мен лично много ми харесва. Излъчва романтика и спокойствие.

Влияе ли ви смяната на сезоните?

– Не, не мисля, че сезоните влияят на настроенията, по-скоро това, което го носим в нас самите, това и излъчваме. Зависи само от самите нас и от живота, който водим.

Вие сте една от най-коментираните светски личности у нас. Как се чувствате?

– Мисля, че винаги съм била коментирана. Може би сега вълната е още по-голяма. Станала съм непукист към тези неща. Не ми пука толкова, че съм в устата на хората. Защото, както казват, лоша реклама в крайна сметка няма.

Приключихте една връзка. Заболя ли ви?

– Не, не ме заболя. Даже изпитах някакво облекчение от този товар, който от дълго време лежеше на плещите ми. И тук искам да отбележа, че аз сложих край на тази връзка. Имах нужда да направя това обновяване и го чувствам като начало на нещо ново. Начало на нов живот. Прераждане.

Как е Давид? Какво дете е?

– С Давид не сме се виждали отдавна. (б.р. интервюто бе взето преди Джулиана да види Давид през уикенда, среща, от която тя сподели снимки в Инстаграм). И се надявам още да помни и да обича майка си. Защото той е контролиран и гледан от баща си.

За съжаление децата страдат най-много, когато има битка между двамата родители. А иначе той е много будно, умно дете, което се развива много бързо. Той е моята гордост. И е много красив.

Има ли нова любов в живота ви?

– Да, има и тази нова любов дойде много бързо, много неочаквано и много изневиделица. Но аз съм много първична и емоционална… Важното е, че се чувствам спокойна и освен че съм обичана, обичам и аз. Не се въртя в един омагьосан кръг, в който двамата да бъдем във война или да не можем да се гледаме. Нещата са на друго ниво.

Какво ви прави щастлива?

– Могат да ме направят щастлива много неща. Семейството, детето ми, мъжът до мен, както и далеч по-малки неща. Примерно, жест от приятел, който може да ми бръкне в душата, защото се е сетил за мен.

А какво ви натъжава?

– Предателството. Особено, ако е от близък човек, когото си смятал за семейство. И това дори не ме отблъсква. По-скоро ме прави безразлична и много тъжна, че по света има такива хора.

Каква е Джулката, когато гримът от лицето бъде свален?

– Джулката е много емоционална, много истинска и никога не може да стои на едно място или вкъщи на дивана. Винаги нещо върши и винаги трябва да е между хора. Твърде социална е.

Кавалер ли е българският мъж?

– Категорично и твърдо не е кавалер. А това е адски тъжно. Проблемът идва от възпитанието – от първите 6 години. Това е нещо, което им липсва или техните бащи не са били кавалери спрямо майките им. Надявам се това да не се случи с Давид и още от малък ще бъде възпитаван да цени не само жената до себе си, но и всички жени, да прави романтични жестове.

Какъв мъж би могъл да спечели сърцето ви?

– Трябва да е истински, романтичен, скромен и да има ценности. Мисля, че настоящият ми приятел покрива тези мои представи.

Четете ли какво се пише по ваш адрес?

– Естествено, че чета, но не всичко. Но както се казва, по-добре на хората в устата, отколкото на хората в краката. Не се влияя от чуждото мнение и коментари, защото не живея за тях, а и не плащат те сметките ми.

За какво благодарите късно вечер, далеч от хорските очи и от светлините?

– Благодаря на Господ, че аз и семейството ми сме живи и здрави. Благодаря за храната и трапезата, които имам.

Благодаря за това, че мога да се нарека добър и достоен човек. Въпреки критиките и всеобщото мнение аз дълбоко в себе си не съм направила никому лошо, отмъщение, схема, с користна цел. така че съм добър човек.

Снимки: личен архив, Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *