ЗвездиНовинки

Даяна Ханджиева празнува рожден ден във „Фермата“

Най-известната участничка в този сезон на предаването – актрисата от „Скъпи наследници“ Даяна Ханджиева, посрещна 27-ия си рожден ден в стопанството.

Очаквах, че на тази възраст ще съм постигнала много повече. Че ще съм омъжена и ще имам големи успехи в кариерата си. Вместо това имам чувството, че не съм стигнала доникъде“, призна Даяна. Тя влезе в шоуто след като се раздели с приятеля си.

В полунощ групата я изненада с ръчно изработени подаръци. Красавицата получи бели плетени терлици и гривна, символизираща семейството.

Актрисата не можа да сдържи сълзите си, докато четеше милите пожелания на останалите участници за здраве, късмет и любов.

Тази вечер своя рожден ден във „Фермата“ ще посрещне и адвокатката Милена Станджикова. Тя първа поведе бунта срещу управлението на Илиан Кустев. Как ще се разреши техният конфликт и кой ще бъде избран за втори дуелист на Арената, ще стане ясно в дейли епизода на шоуто тази вечер в 21.00 часа.

Първата седмица от шестото издание на приключението „Фермата“ изправи 21 участници пред различни предизвикателства и емоции. Авторитарното управление на фермера на седмицата Илиан Кустев и критиките му към ратаите Асен и Антония създадоха разделение в групата и междуличностни конфликти. Известният готвач реши да номинира за първи дуелист именно софийския адвокат, с мотива, че той не се вписва в атмосферата на стопанството.

В петък вечер градското юпи ще трябва да посочи опонента, срещу когото иска да се изправи в първия елиминационен дуел за сезона. Докато мъжете залагат кой ще бъде предпочетеният от Асен втори дуелист, йогата Илиян Стефанов безапелационно спечели битката за имунитет от дуел, доказвайки, че е в перфектна физическа форма. С дисциплина и пъргавина, той се отличи като най-издържлив сред мъжете и получи привилегията да пропусне първия мъжки дуел на Арената в събота вечер. „Показах какво може да се постигне без храна и с вътрешна практика на медитация и спокойствие“, похвали се аскетът, чието представяне мотивира съперниците му да подобрят физиката си.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *