Децата на Арнолд Шварценегер мразели работата му на губернатор

Арнолд Шварценегер, който успешен актьор, беше и губернатор, е баща на четири прекрасни деца. Вече порасналите Патрик, Кристофър, Кристина и Катрин вече са поели своя път в живота, така както и  Джоузеф Баена, незаконният син на Арни.

Наскоро голямата му дъщеря Катрин го покани да ѝ бъде гост в BDA (Before, During & After Baby) във видео приложението IGTV на Instagram. И двамата се върнаха назад във времето и си спомниха много забавни моменти от миналото.

73-годишният актьор призна, че навремето децата му от бившата му съпруга Мария Шрайвър въобще не се радвали, че ще става политик.

„Първо, мисля, че е много важно да съобщя на всички, че вие мразихте работата ми“, каза той.

За него е било странно, защото е бил сигурен, че децата му ще гордеят с баща губернатор, но се оказало, че предпочитат да го виждат на снимачна площадка.

А когато ги попитал защо мразят работата му, Катрин отговорила: „Всички тичат наоколо с глупави черни костюми и вратовръзки, и всички изглеждате толкова сериозни. На снимачната площадка беше много по-забавно… Защо ни махна от това забавление?“

Шварценегер беше на поста губернатор от 2003 до 2011 г.

И Арни, и Катрин признаха обаче, че са имали нормално детство, дори с присъствието на шофьори, охранители и много привилегии.

Родителите им са се погрижили всички да имат домакински задължения, вечерен час и да спазват дисциплина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.