ЗвездиНовинки

Дейвид и Виктория – 23 години заедно

Дейвид Бекъм и Виктория Бекъм са истински пример за голяма любов в света на шоубизнеса. Двамата са заедно от цели 23 години.

Точно на 4 юли преди 23 години Дейвид взема за жена красивата Виктория и досега се радва на щастлив брак и семейство – двамата имат четири деца – три момчета и едно момиче.

Всъщност, ако трябва да бъдем изцяло точни, Виктория първа забелязва Дейвид на игрището. Двамата са израснали в различни социални среди. Родителите на бившата спайска са богати и тя често слиза от семейния ролсройс преди да стигне до сградата на училището, за да не я видят съучениците. Дейвид пък е дете на фризьорка и монтажник на кухненско оборудване. Но става известен футболист.

Виктория се занимава активно с танци, за да се справи с комплексите, отива и на кастинг за Spice Girls, а Дейвид мечтае за световна слава и признание, затова тренира упорито футбол.

Приятелката от групата – Мелани, завежда Виктория на футболен мач. И там тя вижда за първи път изгряващата звезда. Срещат се след мача под трибуните и повече не се разделят. Тогава Дейвид не посмял да поиска телефона ѝ.

Тя обаче му подава билета си за срещата – с написан на гърба телефонен номер. Този билет Дейвид пази досега.

Веднага след новината, че ще се женят Виктория се заема с визията на бъдещия си съпруг.

Четири месеца преди сватбата се ражда първото им дете.

Сватбата, която се състои на 4 юли 1999 година, струва 800 хиляди долара, 100 хиляди от които отиват за булчинската рокля на Виктория – с марка Vera Wang.

Въпреки постоянните слухове за изневери, раздели и банкрут, двойката остава заедно. И така – до днес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *