БГ ЛичностиНовинки

Диляна Попова: Преживях труден период, сега съм щастлива

Актрисата и модел Диляна Попова признава пред списание LOVE style, че е преминала през тежък период в личен план след раждането на сина си Борил, но сега е щастлива.

В началото наистина ми беше много трудно, изключитело зле ми влияеше всичко. Имах и някакви депресивни състояния, но с времето се научих да преработвам и отсявам тези неща, които не би трябвало да ми влияят. Просто вече започнах да не отдавам значение на хора, които не са важни за мен. Много пораснах, помъдрях и това ме промени. Станах по-търпелива, защото преди бях страшно импулсивна, като кибрит, не задържах нищо в себе си. Вече мога да броя не до десет, а до сто“, споделя Диляна пред списание LOVE style.

На въпроса дали е щастлива в личен план и има ли мъж до нея сега, красавицата признава: „Да, много съм щастлива, но не желая да коментирам и да говоря повече“.

Тя обаче отрича пръстена, с който я снимаха папараци преди време, да е венчална халка.

А дали не иска да се види някога в бяла рокля? “Не държа на брака, но аз съм много импулсивна и понякога си сменям мнението. За момента обаче съм отдадена на сина ми Борил. Може би ще се омъжа и ще си направя този подарък на по-стари години, за да се почувствам отново млада и красива в рокля“, смее се Диляна.

Като вижда колко е хубаво майчинството, тя иска да има и още едно дете.

„Бих желала, най-вече заради Борил, но това е Божа работа. Много обичам децата,

дори бих искала три или четири, но няма да имам това време, тъй като все пак родих на по-зряла възраст“, доверява Попова.

Според нея синът й прилича физически 99 процента на баща си Асен Блатечки, а вътрешно и емоционално е на нея, защото е чувстителен, раним, бързо се натъжава и разплаква.

„Много се вслушвам в Борил. Понякога дори за важни, житейски неща в разговора си вадя изводите за това как да постъпя. Той ме учи да да оценявам всеки момент, да живея сега и да се чувствам щастлива от това, че всичко е наред. Между Борил и Асен има много силна връзка. Той по съвсем различен начин общува с него. Понеже ние сме повече жени – аз, майка ми, сестра ми и това внимание леко го е разглезило, но към баща си има респект. Мъжката връзка си е друга“, казва още Диляна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *