Директно от „Сървайвър“ Едис Пала пуска нова колекция

Младият дизайнер Едис Пала, който сега гледаме в „Сървайвър“, изненада почитателите на модната си марка с ексклузивна колекция. Тя вече е на разположение в официалния му сайт.

Модната линия носи закодираното име XOXO, което идва от емотикона „целувки и прегръдки“. Актуалната му мода е вдъхновена от драмите при тийнейджърите, като засяга и темата за разглезените богаташки деца, зависимостите сред тях. Дрехите на дизайнера са с авторски десени, аксесоарите също са в темата.

Тази година на 23 февруари марката Edis Pala ще отбележи своя 7-и рожден ден, но без основателя си, който по това време ще се бори с екстремните ситуации в „Сървайвър“. От екипа му обаче са предвидили изненади за почитателите на стила на марката.

Едис Пала е моден дизайнер от балкански произход. Марката му за дрехи стартира през 2016 г. с колекцията Game Madness и ревю с модели от 5 националности. На ревюто в хотел Маринела присъстват над 300 гости, сред които и известни личности. Следва колекцията Frozen Passion за модното ревю на която, Едис затваря Софийска градска художествена галерия. Върнете казармата е третата провокативна колекция. Следват няколко по-малки капсулни колекции. На следващ етап той заминава за Милано и се завръща с колекцията Revolution Z – за пръв път дамско, освен мъжко облекло. Лице на колекцията е Диляна Попова. Bold & Pure – колекция с лице гимнастичката ни Ели Бинева и последната е DRAMA – с лица Койна Русева и Петър Дочев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *