Говори се, че...ЛюбопитноНовинки

Джаферович уби „Сървайвър“ с липсата си на емоция

Ето че най-сетне родният ефир бе превзет от няколко риалити формата едновременно. Тук споделям мнение за първия епизод на „Сървайвър“, който изгледах с интерес. Миналата година гледах целия сезон с водещ Владо Карамазов. Е, трябва да призная, че предаването определено е изгубило облика си, сменяйки водещия.

Със сигурност Ваня Джаферович не е на мястото си. Както се казва – нищо лично, просто този формат иска повече страст, повече емоция, повече отношение към игрите.

И зрителите са на това мнение, ако се съди по коментарите в Инстаграм:

„Върнете Владо Карамазов? Това е ужас. Съсипахте и това предаване, защо се бутат в ефир хора който не могат даже български да говорят.“

„Не успявам да разбера за какво говори, толкова е бързо, че някой думи не се чуват.“

„Джаферович не става за водещ, много е зле, нищо не му се разбира. Голяма греда с водещия този сезон.“

„Не става Ваня за водещ. Като говори бързо не му се разбира, монотонно ми е. Не представиха всички участници, една и съща игра сто пъти повтарят… 20 пъти едно и също, да бъдем точни. Няма нещо интересно да те грабне.“

Ако са търсили това продуцентите – значи са успели. Монотонното говорене почти ме приспа в един момент.

Иначе – впечатлена съм от Благо Георгиев. Очаквах по-голяма напудреност в играта му. И макар че коментарите и за него не са кой знае колко приятни, поне не са хейт.

За разлика от него другият бивш на Златка – ММА боецът, също успя да подразни зрителите с надуто поведение.

А прекалената и не съвсем спортна злоба на топ готвачката Божана буквално срина всички. Именно тя отнесе и най-големия хейт в страницата на предаването в Инстаграм…

„Леле тая Божана е много противно същество!“

„Божана няма капка възпитание и култура. Трябва да й е ясно, че в тази игра има “победител” и “победен” и всеки да си приема резултата.“, пише един от зрителите.

„Божана вместо да е пример за истинска бизнес дама, тя е пример за изключително вулгарна и проста жена, срам!“

Опитът да бъде направено по-интересно предаването, вкарвайки в него популярни личности, според мен не е най-добрият опит за привличане на зрителски интерес. Просто „Сървайвър“ си е „Сървайвър“. Заради оцеляването, заради игрите, заради странните флора и фауна. А вкарването в него на жени със силикон и други атрибути или на популярни лица от „хайлайфа“, само го е развалило. Лично мнение. Аз си предпочитам стария „Сървайвър“. Другото е „Биг Брадър“ с елементи на „Бързи, смели, сръчни“.

И все пак. Интересни игри, любопитна природа. Ще го гледам ли отново? Ще му дам още един шанс, заради сина ми, който обожава формата.

Иначе не, следващия път ще превключа на „Капките“. Какво мисля за тях, ще ви пиша другия път.

 

Снимки: Инстаграм/Сървайвър, Би Ти Ви

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *