Домашният уют обича красивите аксесоари

Домът е мястото, в което се чувстваме винаги добре. Уютно, спокойно, обичани. Домът ни зарежда положително. Помага ни да се отпуснем, да релаксираме след тежък ден.

У дома ние сме себе си. По пантофи, седнали на пода, с красива чаша топъл чай…

А есента е един от сезоните, в които можем да създадем уникален интериор, който да ни зареди наистина позитивно. В топлите цветове на този красив сезон. Малките възлавнички, детайлите като поднос за чашата с чай, която ще изпием на пода, четейки книга, малки масички, на които да подредим красиви свещи или декоративни чинии, които да напълни с кестени… Вариантите са доста.

Аз лично открих доста добри предложения в новия Coincasa, който отвори врати в един от любимите ми столични молове – Ring Mall.

Coincasa е италиански бранд с 50-годишна история. Предлага красиви аксесоари за дома с уникален стил и високо качество на изработката. Аз харесах прозрачен поднос в неоново зелено, няколко нежни чаши, възглавнички в жълто, както и прибори за всеки ден – в няколко свежи цвята.

Не пропускайте да го разгледате, няма да останете разочаровани. Можете да си изберете и подходящ домашен аромат… Защото есента си има свой собствен чар и аромат. Но любов, топлина и красиви сгушени моменти.

Благодарение на няколко нови аксесоара можем да обновим дома без да е необходимо да правим по-кардинални промени.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *