КиноНовинки

Двойник на Адриан преобръща играта във финалния сезон на сериала „Влад“

Четвъртият сезон на хитовия румънски сериал тръгва от 1 август със специален двоен епизод.

Мъжът без минало – Влад – се завръща в ефира, за да раздаде своята финална вендета. Последният четвърти сезон на хитовия румънски сериал, който покори българските зрители и се превърна в най-търсената телевизионна програма за 2021 г., тръгва от 1 август (понеделник) от 20:00 ч. със специална двойна серия.

От 2 август (вторник) епизодите на „Влад“ ще продължат да преплитат минало и настояще в сложен пъзел от интриги, коварства, омраза и неутолима жажда за отмъщение всяка делнична вечер от 21:00 ч.

Какво се случи досега във „Влад“:

Несправедливо обвинен и предаден от най-близките си приятели, Адриан прекарва години зад решетките, жадувайки своето отмъщение. С пластична операция на лицето и изцяло променена външност, 8 години по-късно той се завръща в живота на Елиза, Щефан и Лео с ново име и самоличност, представяйки се за богатия и успешен покер играч Влад.

В последните епизоди от третия сезон, който зрителите гледаха през зимните месеци, Щефан отвлече Мария, но Влад успя да спаси майка си с помощта на брат си Разван. Нела бе арестувана и разпитана за връзката ѝ с убийството на Тити на гробището. Чезар опита да защити семейството си, като избяга с Делия и Юлия, но хората на Йордаке ги пресрещнаха и откриха престрелка.

Влад взе решение да признае на Елиза, че е жив. Той ѝ изпрати писмо, в което я помоли да се срещнат на тяхното място. Точно когато Влад и Елиза трябваше да се срещнат, полицията ги изпревари и арестува Влад.

Какво предстои да се случи в последния четвърти сезон:

Прокурор Тутеану разпитва Влад и иска да разбере подробности за престъпленията и местонахождението на шефа му Чезар. Дали Влад ще издаде човека, който го е спасил и му е помогнал в затвора? Йордаке прострелва Чезар и се налага бащата на Юлия да бъде опериран. В затвора Лео се опитва да измъкне информация от Нела. Ще предаде ли Нела Влад или ще му остане вярна… до гроб? Йордаке тръгва по петите на Карла и иска мъст. Тутеану започва да подозира, че Влад е Адриан.

Изпраща да обискират дома му, но се случва немислимото… Щефан прави опит да „хване бика за рогата“ и става шеф на банда просяци. Ще успее ли да се издигне или ще затъне още повече в калта? Докато Елиза търси отговори за Адриан, среща негов двойник, който успява да я съблазни. Ще се поддаде ли Елиза или ще остане вярна на Адриан?

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *