ЛичноНовинки

Джанет Джексън: Надявам се да остарея елегантно

Джанет Джексън наруши мълчанието след дълго време и даде откровено интервю, придружено с впечатляваща фотосесия, засягайки теми като остаряването и боди позитивизма.

55-годишната звезда е на корицата на новия брой на Allure – в тоалет на американеца Рик Оуенс

„Виждам жени, които са на върха на музикалните класации, и които се чувстват комфортно в кожата си, в размерите си, в това да са малко по-закръглени. И това ми харесва. Преди трябваше да бъдеш слаб и винаги да изглеждаш по определен начин. Сега всичко може да бъде красиво“.

Снимки: Allure

Джанет споделя, че в пика на своята кариера също се е опитвала да развива любовта към тялото си.

„Опитвах се да се приема, да се науча да обичам себе си, да обичам тялото си такова, каквото е. Опитвах се да се чувствам комфортно в кожата си. Беше трудно. Но се радвам, че минах през това. Радвам се, че постигнах целите си.  Това беше начин да заобичам себе си“.

Джанет споделя още, че слуховете за пластичните операции, в това число ринопластиката, не са реални. Тя заявява, че няма пластични операции, отказала се е и от филърите, и стягащите процедури.

„Всички искат да останат млади и красиви, но остаряването е неизбежно. Всички ще остареем. Има друг път. Да се радваш на собствения си чар. Не знам кога ще настъпи моят ден, но ще настъпи и аз мога да избера пътя, по който да стигна до него. Надявам се да остарея елегантно.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *