ЛицаНовинки

Джъстин Бийбър – хулиган, наркоман, хронично болен?

Джъстин Бийбър е на 26. А вече е един от най-успешните изпълнители на нашето време. И ако сега е щастливо женен за Хейли Бийбър, невинаги е било така.

В началото

Джъстин Дрю Бийбър е роден на 1 март 1994 г. в град Лондон, щата Онтарио, Канада. От ранното си детство се е увличал по музиката. Свирил е на барабани, китара, пиано. След това започнал да прави кавъри и да ги качва в YouTube, където пък го открил агентът Скутър Браун.

На 15 Джъстин подписва първия си музикален договор. А през 2010-та пуска първия си сингъл – Baby. Досега има няколко албума, много награди и много фенове.

Хулиган със стаж

Всъщност Бийбър е един от най-известните хулигани сред знаменитостите. През 2013 г., по време на турне, опустошава хотелската си стая.
Досега в Аржентина не го допускат, заради отношението му към националния флаг на държавата.
През 2014 г. го задържат за управление на автомобил под въздействието на наркотици, остава в полицията през нощта, но делото е потулено…

Здраве и още нещо

Наркотиците се появяват в живота му, когато е на 12. Няколко години се бори със зависимостта, но в крайна сметка, засега е победител.

Има хронично заболяване, за което се разбира през 2019 г.

Освен всичко останало има и тревожно разстройство, за което взема лекарства.

Селена Гомес – голямата любов?

През 2010 г. Бийбър започва да се среща със Селена Гомес. Романът им продължава до 2013 г. с малки прекъсвания. След това двойката се разделя.

Бийбър има доста жени в списъка си – Миранда Кер, София Ричи, Кортни Кардашиян…

През 2015 г. го виждат с Хейли Бийбър, дъщерята на Стивън Балдуин. Година по-късно се разделят. И той се връща при Селена. Но нещо явно го е влечало към Хейли. След терапия за двойки, за която настоява Гомес, Джъстин все пак се разделя с нея и се връща при Хейли.

Един щастлив мъж

През лятото на 2018 г. те се сгодяват.
През септември Джъстин се жени за Хейли, която приема фамилията му. година по-късно вдигат голяма сватба.
Днес той вече работи над нов албум, справяйки се с депресията, за което му помага много и Хейли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *